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Produções científicas em comum | 2020 A 2024
Coautor(a): HUGO CALIXTO FONSECA
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Produção 1 / 3
Artigo completo publicado em periódico
2022
Artigo completo publicado em periódico
2022
- Evaluation of potentially probiotic yeasts and Lactiplantibacillus plantarum in co-culture for the elaboration of a functional plant-based fermented beverage
- DOI: 10.1016/j.foodres.2022.111697
- FERREIRA, IARA; DE SOUSA MELO, DIRCEU; MENEZES, ALINE GALVÃO TAVARES; FONSECA, HUGO CALIXTO; DE ASSIS, BIANCA BEATRIZ TORRES; Cintia Lacerda Ramos; MAGNANI, MARCIANE; DIAS, DISNEY RIBEIRO; Schwan, Rosane Freitas
- Food Research International [ISSN: 0963-9969]
- Volume: 160, Pg. inicial: 111697
Produção 2 / 3
Artigo completo publicado em periódico
2021
Artigo completo publicado em periódico
2021
- Sensory and flavor-aroma profiles of passion fruit juice fermented by potentially probiotic Lactiplantibacillus plantarum CCMA 0743 strain
- DOI: 10.1016/j.foodres.2021.110710
- CALIXTO FONSECA, HUGO; DE SOUSA MELO, DIRCEU; Cintia Lacerda Ramos; GALVÃO TAVARES MENEZES, ALINE; RIBEIRO DIAS, DISNEY; Freitas Schwan, Rosane
- Food Research International [ISSN: 0963-9969]
- Volume: X, Pg. inicial: 110710, Pg. final: XX
Produção 3 / 3
Artigo completo publicado em periódico
2020
Artigo completo publicado em periódico
2020
- Probiotic Properties of Lactobacilli and Their Ability to Inhibit the Adhesion of Enteropathogenic Bacteria to Caco-2 and HT-29 Cells
- DOI: 10.1007/s12602-020-09659-2
- FONSECA, HUGO CALIXTO; DE SOUSA MELO, DIRCEU; Cintia Lacerda Ramos; DIAS, DISNEY RIBEIRO; Schwan, Rosane Freitas
- Probiotics and Antimicrobial Proteins [ISSN: 1867-1306]
- Volume: XX, Pg. inicial: XX