Acesso rápido
Periódicos | 2020 a 2024
Clique no nome do periódico para consultar o Qualis/CAPES
Produção 1 / 2
2020
2020
- Ingestive behavior of calves fed diets based on corn grain and supplementary hay
- DOI: 10.34117/bjdv6n6-412
- Marluci Olício Ortêncio; Saulo Alberto do Carmo Araújo; Norberto Silva Rocha; Diego Azevedo Mota; Severino Delmar Villela; Cláudia Braga Pereira Bento; Amanda Melo Sant?Anna Araújo; Felipe Nogueira Domingues
- Volume: 6, Série: 6, Pg. inicial: 38562, Pg. final: 38574
Produção 2 / 2
2020
2020
- Dietas para bovinos com diferentes fontes de nitrogênio e carboidratos
- DOI: 10.34117/bjdv6n7-336
- Anderson Rodrigues de Oliveira; Saulo Alberto do Carmo Araújo; Norberto Silva Rocha; Diego Azevedo Mota; Marcos Augusto dos Reis Nogueira; Felipe Nogueira Domingues; Cláudia Braga Pereira Bento; Jenevaldo Barbosa da Silva
- Volume: 6, Série: 7, Pg. inicial: 46602, Pg. final: 46615
Produção 1 / 1
2022
2022
- Influence of Parity on the Colostrum Bacterial Community Composition in Holstein Cows
- DOI: 10.1007/s12088-022-01016-x
- SILVA, J. S.; LOPES, D. R. G.; MOREIRA, S. M.; VELOSO, T. G. R.; Cláudia Braga Pereira Bento; ROTTA, P. P.; MANTOVANI, H. C.
- Volume: 1, Pg. inicial: 1
Produção 1 / 1
2021
2021
- Assessing the relationship between the rumen microbiota and feed efficiency in Nellore steers
- DOI: 10.1186/s40104-021-00599-7
- Lopes, Déborah Romaskevis Gomes; SUEN, GARRET; MANTOVANI, HILÁRIO CUQUETTO; DE SOUZA DUARTE, MÁRCIO; LA REAU, ALEX J.; CHAVES, IBRAHIM ZUNIGA; DE OLIVEIRA MENDES, TIAGO ANTÔNIO; DETMANN, EDENIO; Cláudia Braga Pereira Bento; MERCADANTE, MARIA EUGÊNIA ZERLOTTI; BONILHA, SARAH FIGUEIREDO MARTINS
- Volume: 12, Série: 1, Pg. inicial: 79
Produção 1 / 1
2021
2021
- PCR screening reveals abundance of bovicin-like bacteriocins among ruminal Streptococcus spp. isolated from beef and dairy cattle
- DOI: 10.1111/jam.15069
- SOUSA, B.L.; AZEVEDO, A.C.; OLIVEIRA, I.M.F.; Cláudia Braga Pereira Bento; SANTANA, M.F.; BAZZOLLI, D.M.S.; MANTOVANI, H.C.
- Volume: 1, Pg. inicial: 1
Produção 1 / 1
2021
2021
- Avaliação físico-química, microbiológica e perfil de resistência bacteriana em embutidos cárneos fermentados produzidos em Francisco Beltrão, Paraná
- DOI: 10.21206/rbas.v11i1.12852
- Katiana Henning; Kérley Braga Pereira Bento Casaril; Cláudia Braga Pereira Bento; Caroline Giane de Carli
- Volume: 11, Série: 1, Pg. inicial: 413, Pg. final: 423