Artigos por periódico | 2021 a 2025 - FRANCIELE MARIA PELISSARI MOLINA

Artigos de FRANCIELE MARIA PELISSARI MOLINA por periódico de 2021 a 2025

Ver ISSN 1935-5130 | Food and Bioprocess Technology
Publicações: 1

2021 | Artigo completo publicado em periódico
Biodegradable and Edible Film Based on Persimmon (Diospyros kaki L.) Used as a Lid for Minimally Processed Vegetables Packaging
  • MATHEUS, JULIA RABELO VAZ; DE ASSIS, REBECA MELGAÇO; CORREIA, THIAGO RAMOS; DA COSTA MARQUES, MÔNICA REGINA; LEITE, MARCIA CHRISTINA AMORIM MOREIRA; Franciele Maria Pelissari; MIYAHIRA, ROBERTA FONTANIVE; FAI, ANA ELIZABETH CAVALCANTE
  • Volume: 14, Pg. inicial: 765, Pg. final: 779
  • 1935-5130 | Food and Bioprocess Technology
  • Ver DOI
  • Ver estrato Qualis
  • Ver ISSN 2212-4292 | Food Bioscience
    Publicações: 1

    2022 | Artigo completo publicado em periódico
    Targeting infections and inflammation through micro and nano-nutraceuticals
  • SANTOS, FABIANA HELEN; PANDA, SANDEEP K.; FERREIRA, DANIELLE CRISTINE MOTA; DEY, GARGI; Molina, Gustavo; Franciele Maria Pelissari
  • Volume: 49, Pg. inicial: 101891
  • 2212-4292 | Food Bioscience
  • Ver DOI
  • Ver estrato Qualis
  • Ver ISSN 1663-9812 | Frontiers in Pharmacology
    Publicações: 1

    2023 | Artigo completo publicado em periódico
    Red sacaca essential oil-loaded nanostructured lipid carriers optimized by factorial design: cytotoxicity and cellular reactive oxygen species levels
  • CHURA, SOFIA SANTOS DONAIRE; CARNEIRO, GUILHERME; MEMÓRIA, KATHELEN ANNE SUDO; LOPES, AMANDA TIBÃES; Franciele Maria Pelissari; DA SILVEIRA, JOÃO VINÍCIOS WIRBITZKI; BEZERRA, JAQUELINE DE ARAÚJO; CHAVES, FRANCISCO CELIO MAIA; RODRIGUES, ANA PAULA; FARIA, JERUSA ARAÚJO QUINTÃO ARANTES
  • Volume: 14, Pg. inicial: 1
  • 1663-9812 | Frontiers in Pharmacology
  • Ver DOI
  • Ver estrato Qualis
  • Ver ISSN 0021-8995 | Journal of Applied Polymer Science (Print)
    Publicações: 1

    2021 | Artigo completo publicado em periódico
    Antioxidant packaging development and optimization using agroindustrial wastes
  • SANTOS, FABIANA HELEN; SIQUEIRA, LUANA ELISA; CARDOSO, GISELLE PEREIRA; Molina, Gustavo; Franciele Maria Pelissari
  • Volume: 138, Série: 35, Pg. inicial: 50887
  • 0021-8995 | Journal of Applied Polymer Science (Print)
  • Ver DOI
  • Ver estrato Qualis
  • Ver ISSN 0022-1147 | Journal of Food Science
    Publicações: 1

    2021 | Artigo completo publicado em periódico
    Antibacterial films made with persimmon ( Diospyros kaki L.), pectin, and glycerol: An experimental design approach
  • MATHEUS, JULIA RABELO VAZ; NOGUEIRA, TALITA BRAGA DE BRITO; PEREIRA, ANA PAULA APARECIDA; CORREIA, THIAGO RAMOS; SOUSA, ANA MARIA FURTADO; PASTORE, GLAUCIA MARIA; Franciele Maria Pelissari; MIYAHIRA, ROBERTA FONTANIVE; FAI, ANA ELIZABETH CAVALCANTE
  • Volume: 86, Série: 10, Pg. inicial: 4539, Pg. final: 4553
  • 0022-1147 | Journal of Food Science
  • Ver DOI
  • Ver estrato Qualis
  • Ver ISSN 1566-2543 | JOURNAL OF POLYMERS AND THE ENVIRONMENT
    Publicações: 2

    2021 | Artigo completo publicado em periódico
    Effect of Casting Process Conditions on Mechanical Properties and Water Solubility of Films Made from Wolf Fruit and Its Optimization
  • LOUZADA, LUDMILLA BATISTA; LOPES, AMANDA TIBÃES; Molina, Gustavo; Franciele Maria Pelissari
  • Volume: 29, Pg. inicial: 2435, Pg. final: 2446
  • 1566-2543 | JOURNAL OF POLYMERS AND THE ENVIRONMENT
  • Ver DOI
  • Ver estrato Qualis
  • 2021 | Artigo completo publicado em periódico
    Green Silver Nanoparticles: Recent Trends and Technological Developments
  • RAJORIYA, PREETI; BARCELOS, MAYARA C. S.; FERREIRA, DANIELLE C. M.; MISRA, PRAGATI; Molina, Gustavo; Franciele Maria Pelissari; SHUKLA, PRADEEP K.; RAMTEKE, PRAMOD W.
  • Volume: 29, Pg. inicial: 2711, Pg. final: 2737
  • 1566-2543 | JOURNAL OF POLYMERS AND THE ENVIRONMENT
  • Ver DOI
  • Ver estrato Qualis
  • Ver ISSN 2525-3409 | RESEARCH, SOCIETY AND DEVELOPMENT
    Publicações: 1

    2022 | Artigo completo publicado em periódico
    Antifungal performance of essential oils in breadmaking by in situ, in vitro and active packaging evaluation - a review
  • SILVEIRA, MARIANA PEREIRA; Franciele Maria Pelissari; SCHMIELE, MARCIO
  • Volume: 11, Série: 6, Pg. inicial: e1011628547
  • 2525-3409 | RESEARCH, SOCIETY AND DEVELOPMENT
  • Ver DOI
  • Ver estrato Qualis
  • Ver ISSN 0048-9697 | Science of the Total Environment
    Publicações: 1

    2023 | Artigo completo publicado em periódico
    Sustainability approaches for agrowaste solution: Biodegradable packaging and microbial polysaccharides bio-production
  • FERREIRA, DANIELLE CRISTINE MOTA; DOS SANTOS, PATRÍCIA NATALINA; SANTOS, FABIANA HELEN; Molina, Gustavo; Franciele Maria Pelissari
  • Volume: 886, Pg. inicial: 163922
  • 0048-9697 | Science of the Total Environment
  • Ver DOI
  • Ver estrato Qualis
  • Ver ISSN 2948-1627 | Sustainability Nexus Forum
    Publicações: 1

    2023 | Artigo completo publicado em periódico
    Development of biodegradable food packaging in the context of COVID-19: sustainability more urgent than ever
  • PINHEIRO DE SOUZA, THAIZA SERRANO; RABELO VAZ MATHEUS, JULIA; SALLES BARONE, ANDREZA; MOTA FERREIRA, DANIELLE CRISTINE; Franciele Maria Pelissari; FAI, ANA ELIZABETH CAVALCANTE
  • Volume: 30, Série: S1, Pg. inicial: 1, Pg. final: 11
  • 2948-1627 | Sustainability Nexus Forum
  • Ver DOI
  • Ver estrato Qualis
  • Ver ISSN 0924-2244 | TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY
    Publicações: 1

    2021 | Artigo completo publicado em periódico
    Special emphasis on the therapeutic potential of microparticles with antidiabetic effect: Trends and possible applications
  • DE OLIVEIRA, WILLIARA QUEIROZ; NERI-NUMA, IRAMAIA ANGÉLICA; ARRUDA, HENRIQUE SILVANO; LOPES, AMANDA TIBÃES; Franciele Maria Pelissari; BARROS, FRANCISCO FÁBIO CAVALCANTE; PASTORE, GLAUCIA MARIA
  • Volume: 111, Pg. inicial: 442, Pg. final: 462
  • 0924-2244 | TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY
  • Ver DOI
  • Ver estrato Qualis
  • Esse perfil apresenta informações extraídas do currículo Lattes atualizado em 25/04/2024 10:17:58 com importação para o SGPPG ocorrida em 04/12/2024
  • Produções intelectuais extraídas dos últimos 4 anos