Artigos de GUSTAVO MOLINA por periódico de 2021 a 2025
Ver ISSN 2214-7993 | CURRENT OPINION IN FOOD SCIENCEPublicações: 3
2021 | Artigo completo publicado em periódicoPAULINO, BRUNO NICOLAU; Adones Sales; FELIPE, LORENA; PASTORE, GLÁUCIA MARIA; Gustavo Molina; BICAS, JULIANO LEMOS Volume: 37, Pg. inicial: 98, Pg. final: 106 2214-7993 | CURRENT OPINION IN FOOD SCIENCE Ver DOI Ver estrato Qualis
Recent advances in the microbial and enzymatic production of aroma compounds
2021 | Artigo completo publicado em periódicoBruno Nicolau Paulino; SALES, ADONES; Felipe, Lorena de Oliveira; PASTORE, GLAUCIA M; Gustavo Molina; BICAS, JULIANO L Volume: 41, Pg. inicial: 26, Pg. final: 35 2214-7993 | CURRENT OPINION IN FOOD SCIENCE Ver DOI Ver estrato Qualis
Biotechnological production of non-volatile flavor compounds
2021 | Artigo completo publicado em periódicoPAULINO, BRUNO N; Gustavo Molina; Glaucia Maria Pastore; BICAS, JULIANO L Volume: 41, Pg. inicial: 36, Pg. final: 43 2214-7993 | CURRENT OPINION IN FOOD SCIENCE Ver DOI Ver estrato Qualis
Current perspectives in the biotechnological production of sweetening syrups and polyols
Ver ISSN 2311-5637 | Fermentation-BaselPublicações: 1
2022 | Artigo completo publicado em periódicoDA SILVA, MARIANA MUNIZ; DE SOUZA, ANGÉLICA CRISTINA; FARIA, EMANUEL ROBERTO; Gustavo Molina; DE ANDRADE NEVES, NATHALIA; MORAIS, HARRIMAN ALEY; DIAS, DISNEY RIBEIRO; SCHWAN, ROSANE FREITAS; RAMOS, CÍNTIA LACERDA Volume: 8, Série: 12, Pg. inicial: 748 2311-5637 | Fermentation-Basel Ver DOI Ver estrato Qualis
Use of Kombucha SCOBY and Commercial Yeast as Inoculum for the Elaboration of Novel Beer
Ver ISSN 0963-9969 | Food Research InternationalPublicações: 1
2021 | Artigo completo publicado em periódicoMACÊDO PEIXOTO ARAUJO, NAYARA; SILVANO ARRUDA, HENRIQUE; DE PAULO FARIAS, DAVID; Gustavo Molina; ARAUJO PEREIRA, GUSTAVO; Glaucia Maria Pastore Volume: 1, Pg. inicial: 110182 0963-9969 | Food Research International Ver DOI Ver estrato Qualis
Plants from the genus Eugenia as promising therapeutic agents for the management of diabetes mellitus: A review
Ver ISSN 0048-9697 | Science of the Total EnvironmentPublicações: 1
2023 | Artigo completo publicado em periódicoFERREIRA, DANIELLE CRISTINE MOTA; DOS SANTOS, PATRÍCIA NATALINA; SANTOS, FABIANA HELEN; Gustavo Molina; PELISSARI, FRANCIELE MARIA Volume: 886, Pg. inicial: 163922 0048-9697 | Science of the Total Environment Ver DOI Ver estrato Qualis
Sustainability approaches for agrowaste solution: Biodegradable packaging and microbial polysaccharides bio-production
Ver ISSN 0924-2244 | TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYPublicações: 1
2022 | Artigo completo publicado em periódicoPAULINO, BRUNO N.; SANTOS DA SILVA, GLORIA N.; ARAÚJO, FÁBIO F.; NÉRI-NUMA, IRAMAIA A.; PASTORE, GLÁUCIA M.; Juliano Lemos Bicas; Gustavo Molina Volume: 128, Pg. inicial: 188, Pg. final: 201 0924-2244 | TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY Ver DOI Ver estrato Qualis
Beyond natural aromas: The bioactive and technological potential of monoterpenes
Esse perfil apresenta informações extraídas do currículo Lattes atualizado em 02/04/2024 22:24:07 com importação para o SGPPG ocorrida em 04/12/2024Produções intelectuais extraídas dos últimos 4 anos