Artigos por periódico | 2021 a 2025 - GUSTAVO MOLINA

Artigos de GUSTAVO MOLINA por periódico de 2021 a 2025

Ver ISSN 2214-7993 | CURRENT OPINION IN FOOD SCIENCE
Publicações: 3

2021 | Artigo completo publicado em periódico
Recent advances in the microbial and enzymatic production of aroma compounds
  • PAULINO, BRUNO NICOLAU; Adones Sales; FELIPE, LORENA; PASTORE, GLÁUCIA MARIA; Gustavo Molina; BICAS, JULIANO LEMOS
  • Volume: 37, Pg. inicial: 98, Pg. final: 106
  • 2214-7993 | CURRENT OPINION IN FOOD SCIENCE
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  • 2021 | Artigo completo publicado em periódico
    Biotechnological production of non-volatile flavor compounds
  • Bruno Nicolau Paulino; SALES, ADONES; Felipe, Lorena de Oliveira; PASTORE, GLAUCIA M; Gustavo Molina; BICAS, JULIANO L
  • Volume: 41, Pg. inicial: 26, Pg. final: 35
  • 2214-7993 | CURRENT OPINION IN FOOD SCIENCE
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  • 2021 | Artigo completo publicado em periódico
    Current perspectives in the biotechnological production of sweetening syrups and polyols
  • PAULINO, BRUNO N; Gustavo Molina; Glaucia Maria Pastore; BICAS, JULIANO L
  • Volume: 41, Pg. inicial: 36, Pg. final: 43
  • 2214-7993 | CURRENT OPINION IN FOOD SCIENCE
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  • Ver ISSN 2311-5637 | Fermentation-Basel
    Publicações: 1

    2022 | Artigo completo publicado em periódico
    Use of Kombucha SCOBY and Commercial Yeast as Inoculum for the Elaboration of Novel Beer
  • DA SILVA, MARIANA MUNIZ; DE SOUZA, ANGÉLICA CRISTINA; FARIA, EMANUEL ROBERTO; Gustavo Molina; DE ANDRADE NEVES, NATHALIA; MORAIS, HARRIMAN ALEY; DIAS, DISNEY RIBEIRO; SCHWAN, ROSANE FREITAS; RAMOS, CÍNTIA LACERDA
  • Volume: 8, Série: 12, Pg. inicial: 748
  • 2311-5637 | Fermentation-Basel
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  • Ver ISSN 0963-9969 | Food Research International
    Publicações: 1

    2021 | Artigo completo publicado em periódico
    Plants from the genus Eugenia as promising therapeutic agents for the management of diabetes mellitus: A review
  • MACÊDO PEIXOTO ARAUJO, NAYARA; SILVANO ARRUDA, HENRIQUE; DE PAULO FARIAS, DAVID; Gustavo Molina; ARAUJO PEREIRA, GUSTAVO; Glaucia Maria Pastore
  • Volume: 1, Pg. inicial: 110182
  • 0963-9969 | Food Research International
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  • Ver ISSN 0048-9697 | Science of the Total Environment
    Publicações: 1

    2023 | Artigo completo publicado em periódico
    Sustainability approaches for agrowaste solution: Biodegradable packaging and microbial polysaccharides bio-production
  • FERREIRA, DANIELLE CRISTINE MOTA; DOS SANTOS, PATRÍCIA NATALINA; SANTOS, FABIANA HELEN; Gustavo Molina; PELISSARI, FRANCIELE MARIA
  • Volume: 886, Pg. inicial: 163922
  • 0048-9697 | Science of the Total Environment
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  • Ver ISSN 0924-2244 | TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY
    Publicações: 1

    2022 | Artigo completo publicado em periódico
    Beyond natural aromas: The bioactive and technological potential of monoterpenes
  • PAULINO, BRUNO N.; SANTOS DA SILVA, GLORIA N.; ARAÚJO, FÁBIO F.; NÉRI-NUMA, IRAMAIA A.; PASTORE, GLÁUCIA M.; Juliano Lemos Bicas; Gustavo Molina
  • Volume: 128, Pg. inicial: 188, Pg. final: 201
  • 0924-2244 | TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY
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  • Esse perfil apresenta informações extraídas do currículo Lattes atualizado em 02/04/2024 22:24:07 com importação para o SGPPG ocorrida em 04/12/2024
  • Produções intelectuais extraídas dos últimos 4 anos