Produções bibliográficas de GUSTAVO MOLINA de 2021 a 2025
2023 | Artigo completo publicado em periódicoFERREIRA, DANIELLE CRISTINE MOTA; DOS SANTOS, PATRÍCIA NATALINA; SANTOS, FABIANA HELEN; Gustavo Molina; PELISSARI, FRANCIELE MARIA Volume: 886, Pg. inicial: 163922 Ver ISSN 0048-9697 | Science of the Total Environment Ver DOI Ver estrato Qualis
Sustainability approaches for agrowaste solution: Biodegradable packaging and microbial polysaccharides bio-production
2022 | Artigo completo publicado em periódicoDA SILVA, MARIANA MUNIZ; DE SOUZA, ANGÉLICA CRISTINA; FARIA, EMANUEL ROBERTO; Gustavo Molina; DE ANDRADE NEVES, NATHALIA; MORAIS, HARRIMAN ALEY; DIAS, DISNEY RIBEIRO; SCHWAN, ROSANE FREITAS; RAMOS, CÍNTIA LACERDA Volume: 8, Série: 12, Pg. inicial: 748 Ver ISSN 2311-5637 | Fermentation-Basel Ver DOI Ver estrato Qualis
Use of Kombucha SCOBY and Commercial Yeast as Inoculum for the Elaboration of Novel Beer
2022 | Artigo completo publicado em periódicoPAULINO, BRUNO N.; SANTOS DA SILVA, GLORIA N.; ARAÚJO, FÁBIO F.; NÉRI-NUMA, IRAMAIA A.; PASTORE, GLÁUCIA M.; Juliano Lemos Bicas; Gustavo Molina Volume: 128, Pg. inicial: 188, Pg. final: 201 Ver ISSN 0924-2244 | TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY Ver DOI Ver estrato Qualis
Beyond natural aromas: The bioactive and technological potential of monoterpenes
2021 | Artigo completo publicado em periódicoPAULINO, BRUNO NICOLAU; Adones Sales; FELIPE, LORENA; PASTORE, GLÁUCIA MARIA; Gustavo Molina; BICAS, JULIANO LEMOS Volume: 37, Pg. inicial: 98, Pg. final: 106 Ver ISSN 2214-7993 | CURRENT OPINION IN FOOD SCIENCE Ver DOI Ver estrato Qualis
Recent advances in the microbial and enzymatic production of aroma compounds
2021 | Artigo completo publicado em periódicoBruno Nicolau Paulino; SALES, ADONES; Felipe, Lorena de Oliveira; PASTORE, GLAUCIA M; Gustavo Molina; BICAS, JULIANO L Volume: 41, Pg. inicial: 26, Pg. final: 35 Ver ISSN 2214-7993 | CURRENT OPINION IN FOOD SCIENCE Ver DOI Ver estrato Qualis
Biotechnological production of non-volatile flavor compounds
2021 | Artigo completo publicado em periódicoPAULINO, BRUNO N; Gustavo Molina; Glaucia Maria Pastore; BICAS, JULIANO L Volume: 41, Pg. inicial: 36, Pg. final: 43 Ver ISSN 2214-7993 | CURRENT OPINION IN FOOD SCIENCE Ver DOI Ver estrato Qualis
Current perspectives in the biotechnological production of sweetening syrups and polyols
2021 | Artigo completo publicado em periódicoMACÊDO PEIXOTO ARAUJO, NAYARA; SILVANO ARRUDA, HENRIQUE; DE PAULO FARIAS, DAVID; Gustavo Molina; ARAUJO PEREIRA, GUSTAVO; Glaucia Maria Pastore Volume: 1, Pg. inicial: 110182 Ver ISSN 0963-9969 | Food Research International Ver DOI Ver estrato Qualis
Plants from the genus Eugenia as promising therapeutic agents for the management of diabetes mellitus: A review
2023 | Livro publicadoGustavo Molina; Zeba Usmani; Minaxi Sharma; Abdelaziz Yasri; Vijai Kumar Gupta 403 páginas, ISBN: 9780367624262, 1 ed., CRC Press
Microbes in Agri-Forestry Biotechnology
2023 | Livro publicadoGustavo Molina; carlos henrique carvalho silva 537 páginas, ISBN: 9786588890356, 1 ed., Belo Horizonte, Synapse
Tecnologias de Alimentos: Fundamentos à Inovação
2023 | Livro publicadoGustavo Molina; Minaxi Sharma; Rachid Benhida; Vijai Kumar Gupta; Ramesh Chander Kuhad 330 páginas, ISBN: 9780367625184, 1 ed., CRC Press
Microbial Bioprocessing of Agri-food Wastes: Bioactive Molecules
2023 | Livro publicadoGustavo Molina; Minaxi Sharma; Vipin Chandra Kalia; Franciele Maria Pelissari; Vijai Kumar Gupta 240 páginas, ISBN: 9781032358840, 1 ed., CRC Press
Microbial Bioprocessing of Agri-food Wastes: Food Ingredients
2023 | Livro publicadoGustavo Molina; Minaxi Sharma; Rachid Benhida; Vijai Kumar Gupta; Ramesh Chander Kuhad 432 páginas, ISBN: 9780367625405, 1 ed., CRC Press
Microbial Bioprocessing of Agri-food Wastes: Industrial Applications
2023 | Livro publicadoGustavo Molina; Minaxi Sharma; Vipin Chandra Kalia; Franciele Maria Pelissari; Vijai Kumar Gupta 288 páginas, ISBN: 9781032358833, 1 ed., CRC Press
Microbial Bioprocessing of Agri-food Wastes: Industrial Enzymes
2022 | Livro publicadoMohammed Kuddus; Ghazala Yunus; Pramod W Ramteke; Gustavo Molina 288 páginas, ISBN: 9789811919947, 1 ed., Springer
Organic Waste to Biohydrogen
2022 | Livro publicadoGustavo Molina; FERREIRA, DANIELLE C.M.; VESPERMANN, KELE A. C.; PELISSARI, FRANCIELE M. 96 páginas, ISBN: 9786555064988, 1 ed., São Paulo, Blucher
Vale a pena estudar engenharia de alimentos
Esse perfil apresenta informações extraídas do currículo Lattes atualizado em 02/04/2024 22:24:07 com importação para o SGPPG ocorrida em 04/12/2024Produções intelectuais extraídas dos últimos 4 anos