Artigos de JOYCE MARIA GOMES DA COSTA por periódico de 2021 a 2025
Ver ISSN 2595-3621 | Brazilian Applied Science ReviewPublicações: 1
2023 | Artigo completo publicado em periódicoGeovana Thais da Silva; Rodrigo Peixoto de Paula e Silva; Beatriz Borges; Caroline Alves dos Anjos Brito; Marcio Schmiele; Joyce Maria Gomes da Costa Volume: 7, Série: 2, Pg. inicial: 728, Pg. final: 743 2595-3621 | Brazilian Applied Science Review Ver DOI Ver estrato Qualis
Physical, chemical and morphological properties of starch extracted from oats
Ver ISSN 1935-5130 | Food and Bioprocess TechnologyPublicações: 1
2024 | Artigo completo publicado em periódicoBARROSO, LIVIA ALVES; AMARAL, TATIANA NUNES; FONTE, PEDRO; VIEGAS, CLÁUDIA; STANčIAUSKAIT', MONIKA; MACEDO, ANA S.; LEMOS, IARA LOPES; Joyce Maria Gomes da Costa; SCHMIELE, MARCIO; DA SILVEIRA, JOÃO VINÍCIOS WIRBITZKI; BRANDÃO, PEDRO Volume: 1, Pg. inicial: 1, Pg. final: 14 1935-5130 | Food and Bioprocess Technology Ver DOI Ver estrato Qualis
Impact of the Use of Cryoprotectants in the Production of Freeze-Dried Soluble Coffee from Cold Brew Arabica Coffee
Ver ISSN 2178-695X | http://dx.doi.org/10.17921/1415-6938.v21n2Publicações: 1
2024 | Artigo completo publicado em periódicoRomário Oliveira de Andrade; Guilherme Carneiro; Evandro Galvão Tavares Menezes; Joyce Maria Gomes da Costa Volume: 28, Pg. inicial: 218, Pg. final: 222 2178-695X | http://dx.doi.org/10.17921/1415-6938.v21n2 Ver DOI Ver estrato Qualis
Síntese e Caracterização de Carreadores Lipídicos Nanoestruturados (CLN) para Encapsulação de Curcumina
Ver ISSN 2150-2668 | JOURNAL OF EXCIPIENTS AND FOOD CHEMICALSPublicações: 2
2023 | Artigo completo publicado em periódicoNicole Guimarães Lima; Emille Loren Silva Almeida; Hugo José Martins Carvalho; Paulo Henrique Silva Lopes; David Lee Nelson; Joyce Maria Gomes da Costa Volume: 14, Série: 3, Pg. inicial: 1-11 2150-2668 | JOURNAL OF EXCIPIENTS AND FOOD CHEMICALS Ver estrato Qualis
Advances in the encapsulation of bioactive compounds present in Brazilian fruits
2022 | Artigo completo publicado em periódicokeyla Carvalho Pereira; Mayara Caroline Souto Barcelos; Gabriela Fontes Alvarenga; Matheus Santana Salvador Pereira; Danielle Cristine Mota Ferreira; Álvaro Dutra de Carvalho Jr.; João H. P. M. Santos Santos; Guilherme Carneiro; Joyce Maria Gomes da Costa Volume: 13, Série: 4, Pg. inicial: 99, Pg. final: 105 2150-2668 | JOURNAL OF EXCIPIENTS AND FOOD CHEMICALS Ver estrato Qualis
An investigation into the stability of an oregano essential oil emulsion for the preparation of microparticles using spray drying
Ver ISSN 0022-1147 | Journal of Food SciencePublicações: 1
2022 | Artigo completo publicado em periódicoARAÚJO, CINTIA DA SILVA; VIMERCATI, WALLAF COSTA; MACEDO, LEANDRO LEVATE; SARAIVA, SÉRGIO HENRIQUES; TEIXEIRA, LUCIANO JOSÉ QUINTÃO; Joyce Maria Gomes da Costa; PIMENTA, CARLOS JOSÉ Volume: n/a, Série: n/a, Pg. inicial: n/a, Pg. final: n/a 0022-1147 | Journal of Food Science Ver DOI Ver estrato Qualis
Encapsulation of phenolic and antioxidant compounds from spent coffee grounds using spray¿drying and freeze¿drying and characterization of dried powders
Ver ISSN 0022-1155 | JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSOREPublicações: 1
2021 | Artigo completo publicado em periódicoALMEIDA, OSMAR PATRICIO; DE FREITAS MARQUES, MARIA BETÂNIA; DE OLIVEIRA, JOCILANE PEREIRA; Joyce Maria Gomes da Costa; RODRIGUES, ANA PAULA; YOSHIDA, MARIA IRENE; MUSSEL, WAGNER DA NOVA; CARNEIRO, GUILHERME Volume: xx, Pg. inicial: xx-xx 0022-1155 | JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE Ver DOI Ver estrato Qualis
Encapsulation of safflower oil in nanostructured lipid carriers for food application
Ver ISSN 0023-6438 | Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie / Food Science + TechnologyPublicações: 1
2022 | Artigo completo publicado em periódicoPEREIRA DE OLIVEIRA, JOCILANE; ALMEIDA, OSMAR PATRICIO; CAMPELO, PEDRO HENRIQUE; CARNEIRO, GUILHERME; DE OLIVEIRA FERREIRA ROCHA, LARISSA; SANTOS, JOÃO H.P. M.; Joyce Maria Gomes da Costa Volume: 161, Pg. inicial: 113372 0023-6438 | Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie / Food Science + Technology Ver DOI Ver estrato Qualis
Tailoring the physicochemical properties of freeze-dried buriti oil microparticles by combining inulin and gum Arabic as encapsulation agents
Ver ISSN 0032-5910 | Powder Technology (Print)Publicações: 1
2023 | Artigo completo publicado em periódicoNicole Guimarães Lima; Gabriela Nepomuceno Lima; Viviane Gomes da Costa Abreu; Paulo Henrique Silva Lopes; Joyce Maria Gomes da Costa Pg. inicial: 119325 0032-5910 | Powder Technology (Print) Ver DOI Ver estrato Qualis
Effects of native oat starch on vitamin B12 microencapsulation: New perspectives on encapsulants
Ver ISSN 2525-3409 | RESEARCH, SOCIETY AND DEVELOPMENTPublicações: 3
2023 | Artigo completo publicado em periódicoNicole Guimarães Lima; Gabriela Nepomuceno Lima; Viviane Gomes da Costa Abreu; Joyce Maria Gomes da Costa Volume: 12, Série: 3, Pg. inicial: e1912340354 2525-3409 | RESEARCH, SOCIETY AND DEVELOPMENT Ver DOI Ver estrato Qualis
O limiar entre farmácia e alimentos: Microencapsulação de vitamina B12 para enriquecimento de alimentos plant-based
2023 | Artigo completo publicado em periódicoGeovana Thais da Silva; Rodrigo Peixoto de Paula e Silva; Beatriz Borges; Caroline Alves dos Anjos Brito; Marcio Schmiele; Joyce Maria Gomes da Costa Volume: 12, Série: 5, Pg. inicial: e9812540361 2525-3409 | RESEARCH, SOCIETY AND DEVELOPMENT Ver DOI Ver estrato Qualis
Processo de Extração do Amido de Aveia: Estudo de Revisão.
2022 | Artigo completo publicado em periódicoXAVIER, PATRÍCIA SANTOS; GOMES, LARISSA RODRIGUES; AMARAL, TATIANA; Joyce Maria Gomes da Costa Volume: 11, Série: 2, Pg. inicial: e27311225495, Pg. final: 1-12 2525-3409 | RESEARCH, SOCIETY AND DEVELOPMENT Ver DOI Ver estrato Qualis
A influência da música no consumo dos alimentos
Ver ISSN 2317-3114 | REVISTA BRASILEIRA DE AGROTECNOLOGIAPublicações: 1
2021 | Artigo completo publicado em periódicoHugo josé Martins Carvalho; SILVA, ERIC KEVEN; Soraia Vilela Borges; José Guilherme Lembi Ferreira Alves; Joyce Maria Gomes da Costa Volume: 11, Série: 2, Pg. inicial: 113, Pg. final: 117 2317-3114 | REVISTA BRASILEIRA DE AGROTECNOLOGIA Ver DOI Ver estrato Qualis
Influencia das matrizes encapsulantes no comportamento reológico de suspensoes de permeado de soro lacteo fermentado
Ver ISSN 2178-5937 | REVISTA PERSPECTIVA (ONLINE)Publicações: 1
2023 | Artigo completo publicado em periódicoLIMA, NICOLE GUIMARÃES; SILVA LOPES, PAULO HENRIQUE; CARVALHO, HUGO JOSÉ MARTINS; ALMEIDA, EMILLE LOREN SILVA; Joyce Maria Gomes da Costa Volume: 47, Série: 179, Pg. inicial: 61, Pg. final: 70 2178-5937 | REVISTA PERSPECTIVA (ONLINE) Ver DOI Ver estrato Qualis
Desenvolvimento de micropartículas de óleo essencial de orégano por Spray Drying
Ver ISSN 2071-1050 | SustainabilityPublicações: 1
2024 | Artigo completo publicado em periódicoHugo José Martins Carvalho; Filipe Hobi Bordon Sosa; Paula Quinteiro; Ana Cláudia Dias; Mario A Torres-Acosta; João H. P. M. Santos Santos; Joyce Maria Gomes da Costa Volume: 16, Série: 18, Pg. inicial: 1, Pg. final: 14 2071-1050 | Sustainability Ver DOI Ver estrato Qualis
Environmental and Economic Analysis of the Production of Oregano Oil Microparticles
Esse perfil apresenta informações extraídas do currículo Lattes atualizado em 16/09/2024 13:18:05 com importação para o SGPPG ocorrida em 04/12/2024Produções intelectuais extraídas dos últimos 4 anos