Produções bibliográficas de MARIA CATARINA MEGUMI KASUYA de 2021 a 2025
2021 | Artigo completo publicado em periódicoJORDÃO, THUANY CERQUEIRA; Maria Catarina Megumi Kasuya; PRADO, ISABELLE GONÇALVES DE OLIVEIRA; da Silva, Marliane de Cássia Soares; DIOGO, NAYRON VILELA; PRATES JÚNIOR, PAULO; Tomás Gomes Reis Veloso; CARDOSO, EMANUELLE BURGOS; Júlio César Lima Neves; FERNANDES, RAPHAEL BRAGANÇA ALVES Volume: 162, Pg. inicial: 103885 Ver ISSN 0929-1393 | Applied Soil Ecology (Print) Ver DOI Ver estrato Qualis
Shifts in Arbuscular Mycorrhizal fungal properties due to vegetative remediation of mine spoil contamination from a dam rupture in Mariana, Brazil
2021 | Artigo completo publicado em periódicoPETROLLI, RÉMI; AUGUSTO VIEIRA, CONRADO; JAKALSKI, MARCIN; BOCAYUVA, MELISSA F.; VALLÉ, CLÉMENT; CRUZ, EVERALDO DA SILVA; SELOSSE, MARC'ANDRÉ; MARTOS, FLORENT; Maria Catarina Megumi Kasuya Volume: 231, Série: 5, Pg. inicial: 2002, Pg. final: 2014 Ver ISSN 0028-646X | NEW PHYTOLOGIST Ver DOI Ver estrato Qualis
A fine-scale spatial analysis of fungal communities on tropical tree bark unveils the epiphytic rhizosphere in orchids
2021 | Artigo completo publicado em periódicoBRIOSCHI JUNIOR, DÉRIO; LOUZADA PEREIRA, LUCAS; CARVALHO GUARÇONI, ROGÉRIO; de Cássia Soares da Silva, Marliane; GOMES REIS VELOSO, TOMÁS; Maria Catarina Megumi Kasuya; CATARINA DA SILVA OLIVEIRA, EMANUELE; Maria Rodrigues da Luz, José; RIZZO MOREIRA, TAÍS; GRANCIERI DEBONA, DANIELI Volume: 342, Pg. inicial: 128296 Ver ISSN 0308-8146 | Food Chemistry Ver DOI Ver estrato Qualis
Microbial fermentation affects sensorial, chemical, and microbial profile of coffee under carbonic maceration
2021 | Artigo completo publicado em periódicoPaulo Prates Junior; Sandro Lucio Silva Moreira; Thuany Cerqueira Jordão; Aristides Osvaldo Ngolo; Bruno Coutinho Moreira; Ricardo Henrique Silva Santos; Raphael Alves Bragança Fernandes; Maria Catarina Megumi Kasuya Volume: 28, Série: 3, Pg. inicial: 1 Ver ISSN 2179-8087 | FLORAM - Revista Floresta e Ambiente Ver estrato Qualis
Structure of AMF Community in an Agroforestry System of Coffee and Macauba Palm
2021 | Artigo completo publicado em periódicoDE SOUZA, DIENE FRANCE; da Silva, Marliane de Cássia Soares; DE PAULA ALVES, MAIANE; FUENTES, DAIRON PÉREZ; PORTO, LUCAS EDUARDO OLIVEIRA; DE OLIVEIRA, PEDRO VITORIANO; Maria Catarina Megumi Kasuya; ELLER, MONIQUE RENON Volume: 11, Série: 1, Pg. inicial: 1 Ver ISSN 1877-2641 | Waste and Biomass Valorization Ver DOI Ver estrato Qualis
By-Products as Substrates for Production of Selenium-Enriched Pleurotus ostreatus Mushrooms
2021 | Outras produções bibliográficasMarliane C. S. Silva; Thaynara Lorenzini Entringer; Vilian Borchardt Bullergahn; Larissa M. Anastácio; Tomas G. R. Veloso; Maria Catarina Megumi Kasuya; Aldemar P Moreli; Lucas Louzada Pereira Cartilhas - Editora: Ad verbum, 20 pg., ISSN-ISBN - 9786587362106
MICRORGANISMOS NA FERMENTAÇÃO INDUZIDA DO CAFÉ
Esse perfil apresenta informações extraídas do currículo Lattes com importação para o SGPPG ocorrida em 09/03/2022Produções intelectuais extraídas dos últimos 4 anos