Artigos por periódico | 2021 a 2025 - PAULO DE SOUZA COSTA SOBRINHO

Artigos de PAULO DE SOUZA COSTA SOBRINHO por periódico de 2021 a 2025

Ver ISSN 1678-4405 | Brazilian Journal of Microbiology (Online)
Publicações: 2

2023 | Artigo completo publicado em periódico
Modeling of Listeria innocua, Escherichia coli, and Salmonella Enteritidis inactivation in milk treated by gamma irradiation
  • LIMA, FABIANA REGINA; Paulo de Souza Costa Sobrinho; Paulo de Souza Costa Sobrinho; DE OLIVEIRA FERREIRA ROCHA, LARISSA; MENDES DE SOUZA, POLIANA
  • Volume: 54, Pg. inicial: 1047, Pg. final: 1054
  • 1678-4405 | Brazilian Journal of Microbiology (Online)
  • Ver DOI
  • Ver estrato Qualis
  • 2023 | Artigo completo publicado em periódico
    Novel yeasts with potential probiotic characteristics isolated from the endogenous ferment of artisanal Minas cheese
  • DE MIRANDA, NAYARA MARTINS ZILLE; DE SOUZA, ANGÉLICA CRISTINA; Paulo de Souza Costa Sobrinho; Paulo de Souza Costa Sobrinho; DIAS, DISNEY RIBEIRO; SCHWAN, ROSANE FREITAS; RAMOS, CÍNTIA LACERDA
  • Volume: 54, Série: 2, Pg. inicial: 1021, Pg. final: 1033
  • 1678-4405 | Brazilian Journal of Microbiology (Online)
  • Ver DOI
  • Ver estrato Qualis
  • Ver ISSN 1556-8253 | Breastfeeding Medicine
    Publicações: 1

    2022 | Artigo completo publicado em periódico
    The Galactagogue Effect of Maternal Ingestion of Corn-based Preparations: A Preliminary Study
  • Marielly da Conceição Azevedo; João Pedro Viana Dias; Marcela Cristina Costa; Cleide Aparecida Santos; Dirlene da Silva Sena Sette; Paulo de Souza Costa Sobrinho; Luciana Neri Nobre
  • Volume: 17, Série: 10, Pg. inicial: 817, Pg. final: 824
  • 1556-8253 | Breastfeeding Medicine
  • Ver DOI
  • Ver estrato Qualis
  • Ver ISSN 2296-861X | FRONTIERS IN NUTRITION
    Publicações: 1

    2021 | Artigo completo publicado em periódico
    Dietary Selenium Intake and Type-2 Diabetes: A Cross-Sectional Population-Based Study on CUME Project
  • DIAS, JOÃO PEDRO VIANA; Paulo de Souza Costa Sobrinho; PIMENTA, ADRIANO MARÇAL; HERMSDORFF, HELEN HERMANA MIRANDA; BRESSAN, JOSEFINA; NOBRE, LUCIANA NERI
  • Volume: 8, Pg. inicial: 678648
  • 2296-861X | FRONTIERS IN NUTRITION
  • Ver DOI
  • Ver estrato Qualis
  • Ver ISSN 1878-450X | INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE
    Publicações: 1

    2021 | Artigo completo publicado em periódico
    Influence of the starter cultures and ripening on the physicochemical and sensory characteristics of Serro artisanal cheese
  • PINHEIRO, JULIA SILVA; SIQUEIRA SOUZA SUDRÉ, BRUNA GABRIELA; SILVEIRA ALEXANDRE, ANA CLÁUDIA; CAMPOLINA, GABRIELA AGUIAR; CORREIA, ELIZNARA FERNANDES; Paulo de Souza Costa Sobrinho
  • Volume: 24, Pg. inicial: 100331
  • 1878-450X | INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE
  • Ver DOI
  • Ver estrato Qualis
  • Ver ISSN 0939-4753 | NUTRITION METABOLISM AND CARDIOVASCULAR DISEASES
    Publicações: 2

    2023 | Artigo completo publicado em periódico
    Consumption of sweetened beverages is associated with the incidence of type 2 diabetes in Brazilian adults (CUME Project)
  • VIANA DIAS, JOÃO PEDRO; PIMENTA, ADRIANO MARÇAL; Paulo de Souza Costa Sobrinho; MIRANDA HERMSDORFF, HELEN HERMANA; BRESSAN, JOSEFINA; NOBRE, LUCIANA NERI
  • Volume: 33, Pg. inicial: 789, Pg. final: 796
  • 0939-4753 | NUTRITION METABOLISM AND CARDIOVASCULAR DISEASES
  • Ver DOI
  • Ver estrato Qualis
  • 2022 | Artigo completo publicado em periódico
    Association between lifestyle and emotional aspects of food consumption during the COVID-19 pandemic
  • DE SOUZA CUNHA, CHAYZE; HAIKAL, DESIRÉE SANT'ANA; SILVA, ROSÂNGELA RAMOS VELOSO; DE PINHO, LUCINEIA; DAS GRAÇAS PENA, GEÓRGIA; BICALHO, AUDREY HANDYARA; Paulo de Souza Costa Sobrinho; NOBRE, LUCIANA NERI
  • Volume: 32, Série: 3, Pg. inicial: 734, Pg. final: 742
  • 0939-4753 | NUTRITION METABOLISM AND CARDIOVASCULAR DISEASES
  • Ver DOI
  • Ver estrato Qualis
  • Ver ISSN 2525-3409 | RESEARCH, SOCIETY AND DEVELOPMENT
    Publicações: 1

    2021 | Artigo completo publicado em periódico
    Efeito da adição de colágeno e sucralose nas características tecnológicas e sensoriais do iogurte
  • RODRIGUES, ANNA PAULA DE SOUZA; SANTOS, GIOVANA ÁLICE DE SOUZA; CARVALHO, HUGO JOSÉ MARTINS; SCHMIELE, MARCIO; Paulo de Souza Costa Sobrinho; ROCHA, LARISSA DE OLIVEIRA FERREIRA
  • Volume: 10, Série: 11, Pg. inicial: e507101119841
  • 2525-3409 | RESEARCH, SOCIETY AND DEVELOPMENT
  • Ver DOI
  • Ver estrato Qualis
  • Esse perfil apresenta informações extraídas do currículo Lattes atualizado em 19/09/2024 10:36:56 com importação para o SGPPG ocorrida em 04/12/2024
  • Produções intelectuais extraídas dos últimos 4 anos