Artigos de PAULO DE SOUZA COSTA SOBRINHO por periódico de 2021 a 2025
Ver ISSN 1678-4405 | Brazilian Journal of Microbiology (Online)Publicações: 2
2023 | Artigo completo publicado em periódicoLIMA, FABIANA REGINA; Paulo de Souza Costa Sobrinho; Paulo de Souza Costa Sobrinho; DE OLIVEIRA FERREIRA ROCHA, LARISSA; MENDES DE SOUZA, POLIANA Volume: 54, Pg. inicial: 1047, Pg. final: 1054 1678-4405 | Brazilian Journal of Microbiology (Online) Ver DOI Ver estrato Qualis
Modeling of Listeria innocua, Escherichia coli, and Salmonella Enteritidis inactivation in milk treated by gamma irradiation
2023 | Artigo completo publicado em periódicoDE MIRANDA, NAYARA MARTINS ZILLE; DE SOUZA, ANGÉLICA CRISTINA; Paulo de Souza Costa Sobrinho; Paulo de Souza Costa Sobrinho; DIAS, DISNEY RIBEIRO; SCHWAN, ROSANE FREITAS; RAMOS, CÍNTIA LACERDA Volume: 54, Série: 2, Pg. inicial: 1021, Pg. final: 1033 1678-4405 | Brazilian Journal of Microbiology (Online) Ver DOI Ver estrato Qualis
Novel yeasts with potential probiotic characteristics isolated from the endogenous ferment of artisanal Minas cheese
Ver ISSN 1556-8253 | Breastfeeding MedicinePublicações: 1
2022 | Artigo completo publicado em periódicoMarielly da Conceição Azevedo; João Pedro Viana Dias; Marcela Cristina Costa; Cleide Aparecida Santos; Dirlene da Silva Sena Sette; Paulo de Souza Costa Sobrinho; Luciana Neri Nobre Volume: 17, Série: 10, Pg. inicial: 817, Pg. final: 824 1556-8253 | Breastfeeding Medicine Ver DOI Ver estrato Qualis
The Galactagogue Effect of Maternal Ingestion of Corn-based Preparations: A Preliminary Study
Ver ISSN 2296-861X | FRONTIERS IN NUTRITIONPublicações: 1
2021 | Artigo completo publicado em periódicoDIAS, JOÃO PEDRO VIANA; Paulo de Souza Costa Sobrinho; PIMENTA, ADRIANO MARÇAL; HERMSDORFF, HELEN HERMANA MIRANDA; BRESSAN, JOSEFINA; NOBRE, LUCIANA NERI Volume: 8, Pg. inicial: 678648 2296-861X | FRONTIERS IN NUTRITION Ver DOI Ver estrato Qualis
Dietary Selenium Intake and Type-2 Diabetes: A Cross-Sectional Population-Based Study on CUME Project
Ver ISSN 1878-450X | INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCEPublicações: 1
2021 | Artigo completo publicado em periódicoPINHEIRO, JULIA SILVA; SIQUEIRA SOUZA SUDRÉ, BRUNA GABRIELA; SILVEIRA ALEXANDRE, ANA CLÁUDIA; CAMPOLINA, GABRIELA AGUIAR; CORREIA, ELIZNARA FERNANDES; Paulo de Souza Costa Sobrinho Volume: 24, Pg. inicial: 100331 1878-450X | INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE Ver DOI Ver estrato Qualis
Influence of the starter cultures and ripening on the physicochemical and sensory characteristics of Serro artisanal cheese
Ver ISSN 0939-4753 | NUTRITION METABOLISM AND CARDIOVASCULAR DISEASESPublicações: 2
2023 | Artigo completo publicado em periódicoVIANA DIAS, JOÃO PEDRO; PIMENTA, ADRIANO MARÇAL; Paulo de Souza Costa Sobrinho; MIRANDA HERMSDORFF, HELEN HERMANA; BRESSAN, JOSEFINA; NOBRE, LUCIANA NERI Volume: 33, Pg. inicial: 789, Pg. final: 796 0939-4753 | NUTRITION METABOLISM AND CARDIOVASCULAR DISEASES Ver DOI Ver estrato Qualis
Consumption of sweetened beverages is associated with the incidence of type 2 diabetes in Brazilian adults (CUME Project)
2022 | Artigo completo publicado em periódicoDE SOUZA CUNHA, CHAYZE; HAIKAL, DESIRÉE SANT'ANA; SILVA, ROSÂNGELA RAMOS VELOSO; DE PINHO, LUCINEIA; DAS GRAÇAS PENA, GEÓRGIA; BICALHO, AUDREY HANDYARA; Paulo de Souza Costa Sobrinho; NOBRE, LUCIANA NERI Volume: 32, Série: 3, Pg. inicial: 734, Pg. final: 742 0939-4753 | NUTRITION METABOLISM AND CARDIOVASCULAR DISEASES Ver DOI Ver estrato Qualis
Association between lifestyle and emotional aspects of food consumption during the COVID-19 pandemic
Ver ISSN 2525-3409 | RESEARCH, SOCIETY AND DEVELOPMENTPublicações: 1
2021 | Artigo completo publicado em periódicoRODRIGUES, ANNA PAULA DE SOUZA; SANTOS, GIOVANA ÁLICE DE SOUZA; CARVALHO, HUGO JOSÉ MARTINS; SCHMIELE, MARCIO; Paulo de Souza Costa Sobrinho; ROCHA, LARISSA DE OLIVEIRA FERREIRA Volume: 10, Série: 11, Pg. inicial: e507101119841 2525-3409 | RESEARCH, SOCIETY AND DEVELOPMENT Ver DOI Ver estrato Qualis
Efeito da adição de colágeno e sucralose nas características tecnológicas e sensoriais do iogurte
Esse perfil apresenta informações extraídas do currículo Lattes atualizado em 19/09/2024 10:36:56 com importação para o SGPPG ocorrida em 04/12/2024Produções intelectuais extraídas dos últimos 4 anos