paulo-de-souza-costa-sobrinho
PAULO DE SOUZA COSTA SOBRINHO
Doutor(a) | USP | CIÊNCIA DE ALIMENTOS | CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS | CIÊNCIA DE ALIMENTOS
sgppg-sistema-de-gestao-de-programas-de-pos-graduacao

Periódicos | 2020 a 2024

Clique no nome do periódico para consultar o Qualis/CAPES
Brazilian Journal of Development [ISSN: 2525-8761]
Produção 1 / 1
2020
  • Radiossensibilidade da Listeria monocytogenes, Salmonella Enteritidis e Escherichia coli em leite tratado por irradiação gama
  • DOI: 10.34117/bjdv6n11-047
  • Fabiana Regina Lima; Kássia Héllen Vieira; Elismara das Graças Costa; Paulo de Souza Costa Sobrinho; Larissa de Oliveira Ferreira Rocha; Poliana Mendes de Souza
  • Volume: 6, Série: 11, Pg. inicial: 84825, Pg. final: 84835
Brazilian Journal of Microbiology (Online) [ISSN: 1678-4405]
Produção 1 / 2
2023
  • Modeling of Listeria innocua, Escherichia coli, and Salmonella Enteritidis inactivation in milk treated by gamma irradiation
  • DOI: 10.1007/s42770-023-00931-5
  • LIMA, FABIANA REGINA; Paulo de Souza Costa Sobrinho; Paulo de Souza Costa Sobrinho; DE OLIVEIRA FERREIRA ROCHA, LARISSA
  • Volume: 54, Pg. inicial: 1047, Pg. final: 1054
Produção 2 / 2
2023
  • Novel yeasts with potential probiotic characteristics isolated from the endogenous ferment of artisanal Minas cheese
  • DOI: 10.1007/s42770-023-01002-5
  • DE MIRANDA, NAYARA MARTINS ZILLE; DE SOUZA, ANGÉLICA CRISTINA; Paulo de Souza Costa Sobrinho; Paulo de Souza Costa Sobrinho; DIAS, DISNEY RIBEIRO; SCHWAN, ROSANE FREITAS
  • Volume: 54, Série: 2, Pg. inicial: 1021, Pg. final: 1033
Breastfeeding Medicine [ISSN: 1556-8253]
Produção 1 / 1
2022
  • The Galactagogue Effect of Maternal Ingestion of Corn-based Preparations: A Preliminary Study
  • DOI: 10.1089/bfm.2022.0072
  • Marielly da Conceição Azevedo; João Pedro Viana Dias; Marcela Cristina Costa; Cleide Aparecida Santos; Dirlene da Silva Sena Sette; Paulo de Souza Costa Sobrinho; Luciana Neri Nobre
  • Volume: 17, Série: 10, Pg. inicial: 817, Pg. final: 824
Foodborne Pathogens and Disease [ISSN: 1535-3141]
Produção 1 / 1
2022
  • Minas Artisanal Cheese As Potential Source of Multidrug-Resistant Escherichia coli
  • DOI: 10.1089/fpd.2021.0102
  • DOS SANTOS, ROSIMARA APARECIDA; ARAÚJO, GLACIELE BATISTA; CORREIA, ELIZNARA FERNANDES; Paulo de Souza Costa Sobrinho
  • Volume: 19, Série: 5, Pg. inicial: 316, Pg. final: 323
FRONTIERS IN NUTRITION [ISSN: 2296-861X]
Produção 1 / 1
2021
  • Dietary Selenium Intake and Type-2 Diabetes: A Cross-Sectional Population-Based Study on CUME Project
  • DOI: 10.3389/fnut.2021.678648
  • DIAS, JOÃO PEDRO VIANA; Paulo de Souza Costa Sobrinho; PIMENTA, ADRIANO MARÇAL; HERMSDORFF, HELEN HERMANA MIRANDA; BRESSAN, JOSEFINA; NOBRE, LUCIANA NERI
  • Volume: 8, Pg. inicial: 678648
INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE [ISSN: 1878-450X]
Produção 1 / 1
2021
  • Influence of the starter cultures and ripening on the physicochemical and sensory characteristics of Serro artisanal cheese
  • DOI: 10.1016/j.ijgfs.2021.100331
  • PINHEIRO, JULIA SILVA; SIQUEIRA SOUZA SUDRÉ, BRUNA GABRIELA; SILVEIRA ALEXANDRE, ANA CLÁUDIA; CAMPOLINA, GABRIELA AGUIAR; CORREIA, ELIZNARA FERNANDES; Paulo de Souza Costa Sobrinho
  • Volume: 24, Pg. inicial: 100331
NUTRITION METABOLISM AND CARDIOVASCULAR DISEASES [ISSN: 0939-4753]
Produção 1 / 2
2023
  • Consumption of sweetened beverages is associated with the incidence of type 2 diabetes in Brazilian adults (CUME Project)
  • DOI: 10.1016/j.numecd.2023.01.022
  • VIANA DIAS, JOÃO PEDRO; PIMENTA, ADRIANO MARÇAL; Paulo de Souza Costa Sobrinho; MIRANDA HERMSDORFF, HELEN HERMANA; BRESSAN, JOSEFINA; NOBRE, LUCIANA NERI
  • Volume: 33, Pg. inicial: 789, Pg. final: 796
Produção 2 / 2
2022
  • Association between lifestyle and emotional aspects of food consumption during the COVID-19 pandemic
  • DOI: 10.1016/j.numecd.2021.12.019
  • DE SOUZA CUNHA, CHAYZE; HAIKAL, DESIRÉE SANT'ANA; SILVA, ROSÂNGELA RAMOS VELOSO; DE PINHO, LUCINEIA; DAS GRAÇAS PENA, GEÓRGIA; BICALHO, AUDREY HANDYARA; Paulo de Souza Costa Sobrinho; NOBRE, LUCIANA NERI
  • Volume: 32, Série: 3, Pg. inicial: 734, Pg. final: 742
RESEARCH, SOCIETY AND DEVELOPMENT [ISSN: 2525-3409]
Produção 1 / 1
2021
  • Efeito da adição de colágeno e sucralose nas características tecnológicas e sensoriais do iogurte
  • DOI: 10.33448/rsd-v10i11.19841
  • RODRIGUES, ANNA PAULA DE SOUZA; SANTOS, GIOVANA ÁLICE DE SOUZA; CARVALHO, HUGO JOSÉ MARTINS; SCHMIELE, MARCIO; Paulo de Souza Costa Sobrinho; ROCHA, LARISSA DE OLIVEIRA FERREIRA
  • Volume: 10, Série: 11, Pg. inicial: e507101119841