Acesso rápido
Periódicos | 2020 a 2024
Clique no nome do periódico para consultar o Qualis/CAPES
Produção 1 / 1
2020
2020
- Radiossensibilidade da Listeria monocytogenes, Salmonella Enteritidis e Escherichia coli em leite tratado por irradiação gama
- DOI: 10.34117/bjdv6n11-047
- Fabiana Regina Lima; Kássia Héllen Vieira; Elismara das Graças Costa; Paulo de Souza Costa Sobrinho; Larissa de Oliveira Ferreira Rocha; Poliana Mendes de Souza
- Volume: 6, Série: 11, Pg. inicial: 84825, Pg. final: 84835
Produção 1 / 2
2023
2023
- Modeling of Listeria innocua, Escherichia coli, and Salmonella Enteritidis inactivation in milk treated by gamma irradiation
- DOI: 10.1007/s42770-023-00931-5
- LIMA, FABIANA REGINA; Paulo de Souza Costa Sobrinho; Paulo de Souza Costa Sobrinho; DE OLIVEIRA FERREIRA ROCHA, LARISSA
- Volume: 54, Pg. inicial: 1047, Pg. final: 1054
Produção 2 / 2
2023
2023
- Novel yeasts with potential probiotic characteristics isolated from the endogenous ferment of artisanal Minas cheese
- DOI: 10.1007/s42770-023-01002-5
- DE MIRANDA, NAYARA MARTINS ZILLE; DE SOUZA, ANGÉLICA CRISTINA; Paulo de Souza Costa Sobrinho; Paulo de Souza Costa Sobrinho; DIAS, DISNEY RIBEIRO; SCHWAN, ROSANE FREITAS
- Volume: 54, Série: 2, Pg. inicial: 1021, Pg. final: 1033
Produção 1 / 1
2022
2022
- The Galactagogue Effect of Maternal Ingestion of Corn-based Preparations: A Preliminary Study
- DOI: 10.1089/bfm.2022.0072
- Marielly da Conceição Azevedo; João Pedro Viana Dias; Marcela Cristina Costa; Cleide Aparecida Santos; Dirlene da Silva Sena Sette; Paulo de Souza Costa Sobrinho; Luciana Neri Nobre
- Volume: 17, Série: 10, Pg. inicial: 817, Pg. final: 824
Produção 1 / 1
2022
2022
- Minas Artisanal Cheese As Potential Source of Multidrug-Resistant Escherichia coli
- DOI: 10.1089/fpd.2021.0102
- DOS SANTOS, ROSIMARA APARECIDA; ARAÚJO, GLACIELE BATISTA; CORREIA, ELIZNARA FERNANDES; Paulo de Souza Costa Sobrinho
- Volume: 19, Série: 5, Pg. inicial: 316, Pg. final: 323
Produção 1 / 1
2021
2021
- Dietary Selenium Intake and Type-2 Diabetes: A Cross-Sectional Population-Based Study on CUME Project
- DOI: 10.3389/fnut.2021.678648
- DIAS, JOÃO PEDRO VIANA; Paulo de Souza Costa Sobrinho; PIMENTA, ADRIANO MARÇAL; HERMSDORFF, HELEN HERMANA MIRANDA; BRESSAN, JOSEFINA; NOBRE, LUCIANA NERI
- Volume: 8, Pg. inicial: 678648
Produção 1 / 1
2021
2021
- Influence of the starter cultures and ripening on the physicochemical and sensory characteristics of Serro artisanal cheese
- DOI: 10.1016/j.ijgfs.2021.100331
- PINHEIRO, JULIA SILVA; SIQUEIRA SOUZA SUDRÉ, BRUNA GABRIELA; SILVEIRA ALEXANDRE, ANA CLÁUDIA; CAMPOLINA, GABRIELA AGUIAR; CORREIA, ELIZNARA FERNANDES; Paulo de Souza Costa Sobrinho
- Volume: 24, Pg. inicial: 100331
Produção 1 / 2
2023
2023
- Consumption of sweetened beverages is associated with the incidence of type 2 diabetes in Brazilian adults (CUME Project)
- DOI: 10.1016/j.numecd.2023.01.022
- VIANA DIAS, JOÃO PEDRO; PIMENTA, ADRIANO MARÇAL; Paulo de Souza Costa Sobrinho; MIRANDA HERMSDORFF, HELEN HERMANA; BRESSAN, JOSEFINA; NOBRE, LUCIANA NERI
- Volume: 33, Pg. inicial: 789, Pg. final: 796
Produção 2 / 2
2022
2022
- Association between lifestyle and emotional aspects of food consumption during the COVID-19 pandemic
- DOI: 10.1016/j.numecd.2021.12.019
- DE SOUZA CUNHA, CHAYZE; HAIKAL, DESIRÉE SANT'ANA; SILVA, ROSÂNGELA RAMOS VELOSO; DE PINHO, LUCINEIA; DAS GRAÇAS PENA, GEÓRGIA; BICALHO, AUDREY HANDYARA; Paulo de Souza Costa Sobrinho; NOBRE, LUCIANA NERI
- Volume: 32, Série: 3, Pg. inicial: 734, Pg. final: 742
Produção 1 / 1
2021
2021
- Efeito da adição de colágeno e sucralose nas características tecnológicas e sensoriais do iogurte
- DOI: 10.33448/rsd-v10i11.19841
- RODRIGUES, ANNA PAULA DE SOUZA; SANTOS, GIOVANA ÁLICE DE SOUZA; CARVALHO, HUGO JOSÉ MARTINS; SCHMIELE, MARCIO; Paulo de Souza Costa Sobrinho; ROCHA, LARISSA DE OLIVEIRA FERREIRA
- Volume: 10, Série: 11, Pg. inicial: e507101119841