Acesso rápido
Periódicos | 2020 a 2024
Clique no nome do periódico para consultar o Qualis/CAPES
Produção 1 / 2
2021
2021
- CARACTERIZAÇÃO DA FARINHA DE SEMENTE DE ABÓBORA OBTIDA POR SECAGEM EM MICRO-ONDAS E ESTUFA / CHARACTERIZATION OF PUMPKIN SEED FLOUR OBTAINED BY DRYING IN MICROWAVES AND OVEN
- DOI: 10.34117/bjdv7n3-100
- VIEIRA, KÁSSIA HÉLLEN; LIMA, FABIANA REGINA; MELO, REGIANE DE; PEREIRA, KEYLA CARVALHO; OLIVEIRA, CÁSSIA DUARTE; MENDES, CRISTINA FERREIRA; PINTO, NÍSIA ANDRADE VILLELA D.; Poliana Mendes de Souza
- Volume: 7, Série: 3, Pg. inicial: 22267, Pg. final: 22283
Produção 2 / 2
2020
2020
- Radiossensibilidade da Listeria monocytogenes, Salmonella enteritidiseEscherichia coliem leite tratado por irradiação gama
- DOI: 10.34117/bjdv6n11-047
- Fabiana Regina Lima; Kássia Héllen Vieira; Elismara das Graças Costa; Paulo de Souza Costa Sobrinho; Larissa de Oliveira Ferreira Rocha; Poliana Mendes de Souza
- Volume: 6, Série: 11, Pg. inicial: 84825, Pg. final: 84835
Produção 1 / 1
2023
2023
- Modeling of Listeria innocua, Escherichia coli, and Salmonella Enteritidis inactivation in milk treated by gamma irradiation
- DOI: 10.1007/s42770-023-00931-5
- LIMA, FABIANA REGINA; DE SOUZA COSTA SOBRINHO, PAULO; DE OLIVEIRA FERREIRA ROCHA, LARISSA; Poliana Mendes de Souza
- Volume: 1, Série: 1, Pg. inicial: 1, Pg. final: 8
Produção 1 / 1
2021
2021
- Combining UV-C technology and caffeine application to inactivate Escherichia coli on chicken breast fillets
- DOI: 10.1016/j.foodcont.2021.108206
- POSSAS, ARÍCIA; VALERO, ANTONIO; GARCÍA-GIMENO, ROSA MARÍA; PÉREZ-RODRÍGUEZ, FERNANDO; Poliana Mendes de Souza
- Volume: 129, Pg. inicial: 108206
Produção 1 / 1
2023
2023
- Editorial: Biopreservation strategies for sustainable food processing
- DOI: 10.3389/fsufs.2023.1269777
- POSSAS, ARÍCIA; Poliana Mendes de Souza; Poliana Mendes de Souza; ALVARENGA, VERÔNICA
- Volume: 7, Pg. inicial: 1, Pg. final: 4
Produção 1 / 1
2020
2020
- Reducing the safety risk of low-nitrite restructured sliced cooked ham by gamma radiation
- DOI: 10.1111/jfpp.15071
- SILVA, DOUGLAS R.G.; MOURA, ANA PAULA R.; HADDAD, GABRIELA B.S.; Poliana Mendes de Souza; RAMOS, ALCINÉIA L.S.; HOPKINS, DAVID L.; RAMOS, EDUARDO M.
- Volume: x, Pg. inicial: x
Produção 1 / 1
2020
2020
- Safe cured meat using gamma radiation: effects on spores of Clostridium sporogenes and technological and sensorial characteristics of low nitrite cooked ham
- DOI: 10.1016/j.lwt.2020.110392
- SILVA, DOUGLAS R.G.; HADDAD, GABRIELA B.S.; DE MOURA, ANA P.; Poliana Mendes de Souza; RAMOS, ALCINÉIA L.S.; HOPKINS, DAVID L.; RAMOS, EDUARDO M.
- Volume: 1, Pg. inicial: 110392